Select Page
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
Aveda Haaradvies bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Aveda Haaradvies bij Estinée

Haaradvies is een feestje bij Estinée. Professioneel haaradvies in deze Aveda haarsalon wordt inspirerend gegeven en we geven graag antwoord op je vragen. Hoe knippen wij? Advies over je haar? Ben je toe aan wat nieuws? Wil je haaradvies en tips? Kwaliteit en inspiratie staan voorop als je bij ons langskomt voor haaradvies. Maak je afspraak voor je haaradvies bij Estinée, Jansstraat 47 in Haarlem, gelegen in het centrum tussen de Grote Markt en het Centraal Station. Op deze bestemming vind je een eigenzinnige wereld voor jouw persoonlijke en esthetische wensen.

Aveda haaradvies over kapsel, je eigen haarcoupe op maat

Haaradvies; welk kapsel, welke nieuwe coupe, welke kleur, en welke Aveda haarverzorgingsproducten zijn voor jou het beste? Wat past het beste bij je en is goed voor je haar? Wij kijken naar de structuur van je haar, hoe is het geknipt, je haarkleur, je persoonlijkheid, gezichtsvorm. Wat wil je bereiken met je nieuwe coupe? Past het bij je? Welke kleur is goed voor je nieuwe kapsel?

Aveda Haaradvies bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Aveda advies geven, hoe doen we dat?

Je hebt vragen over je haar, welke Aveda verzorgingsproducten kun je het beste gebruiken of welke kleur en Avedaverf is goed voor mij. Bij Estinée kijken we verder dan alleen die foto uit dat magazine van je favoriete coupe. In ons haaradvies is het belangrijk dat we eerst kijken of je haar gezond is. Is het haar beschadigd, droog of mat dan heeft het een haar behandeling nodig. Misschien wel onze Aveda botanical repair/Aveda treatment. Zijn je haarpunten gespleten door de manier waarop het altijd geknipt is of ligt de oorzaak in de haarverzorging, bijvoorbeeld het gebruik van de juiste Aveda shampoo en Aveda conditioner.

Haar advies kapsel knippen

Haaradvies geven we bij Estinée door te kijken welke kapsel en nieuwe coupe of  kleur je wil. Welk plaatje heb je in je hoofd, maar vooral telt, hoe kun je je nieuwe haarcoupe en haarverzorging het beste aanpakken. Je wilt gezonder haar, voller haar. In het haaradvies is het belangrijk dat we ook kijken naar het type haar dat je hebt. Moet het steviger worden of juist zachter.  Handige tips, aanbevolen haarverzorgingsproducten, maar vooral wat werkt het beste bij jouw haar, je persoonlijkheid, je gezichtsvorm en bijvoorbeeld kledingkeuze. Bij Estinée staat de kwaliteit van knippen en de kniptechniek op nummer 1.

Haaradvies Aveda styingsproducten

Bij professioneel Aveda haaradvies hoort ook een advies over het gebruik van onze Aveda stylingsproducten. Wij geven advies welke stylingsproducten goed zijn voor je haar en het optimale resultaat geven. Maar ook welke shampoo en conditioner gebruik je om je haar gezond te houden. Haaradvies geven we bij Estinée door te kijken welk kapsel en nieuwe coupe of kleur je wil. Welk plaatje heb je in je hoofd? Wij adviseren graag met welke Aveda stylingsproducten je jouw nieuwe look het beste kunt behandelen.

Aveda Haaradvies bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com
Maak een afspraak bij Estinée aan de Jansstraat 47 in Haarlem, gelegen in het centrum tussen de Grote Markt en het Centraal Station. bekijk de openingstijden.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands - no margins
Estinée is de bestemming voor jouw persoonlijke esthetische wensen.
In dit eigenzinnige wereldje komen kunst, design en verschillende stijlen
samen en versmelten op unieke wijze met het kappersvak.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoi hoi! Kun je alles vinden?