Select Page
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
Aveda Haarkleuring bij Estinée.com in Haarlem

Aveda Haarkleuring

Met de Aveda haarkleuring adviseren we je een mooie natuurlijke kleur die bij je past. Hoe de conditie van je haar is telt echt mee in ons advies.

Soms moet je haar eerst gezonder worden, dan adviseren we om bij ons een behandeling met de Aveda Botanical Hair Repair te doen. We vinden het belangrijk om met de juiste Aveda producten te werken die de kwaliteit en de conditie van je haar verbeteren. Wij werken met de Aveda (demi-) permanente haarkleuring die bestaat uit 97% natuurlijke ingrediënten.

Bij haarkleuring komt creativiteit en kwaliteit kijken. Wij denken vanuit verschillende stijlen en geven je graag haarkleuring advies. Dat doen wij vanuit een kleurrijk wereldje vol nieuwe ideeën en energie.

Aveda Haarkleuring bij Estinee.com in Haarlem

Welke haarkleur past bij jou?

Heb je al een idee welke haarkleur je zou willen? Bij welke kleur komt je gezicht het mooiste uit? Welke kleur lippenstift gebruik je graag? Misschien heb je al een persoonlijke voorkeur? Wij kijken samen wat bij jou past en geven advies welke haarkleuring bij je staat. Welke match is mooi bij je gezicht en de kleur van je ogen,  wat stemt mooi bij je huidskleur en welke look wil je bereiken met het kleuren van je haar.

Aveda haarkleuring bepalen

Na het bepalen van de kleur weten wij welke haarkleuring we gaan gebruiken. Kiezen we voor de demi permanente haarkleuring van Aveda of voor de permanente kleur. Wij weten op basis van je keuze welke verf het beste is voor de mooiste natuurlijke tint. De haarkleuring van Aveda, full spectrum color bestaat voor 97% uit natuurlijke bestanddelen. Deze verzorgende plantenoliën, zoals organische zonnebloem, castor of jojoba-olie, beschermen het haar tijdens de behandeling en zorgen voor een gezonde glanzende kleur.

Geniet langer van je haarkleur met Aveda

Estinée werkt met de Aveda shampoo en Aveda haarproducten omdat deze producten speciaal ontwikkeld zijn om de natuurlijke tinten er langer goed uit te laten zien. Je kunt echt langer genieten van je mooie haarkleur als je de juiste shampoo gebruikt. De shampoo en conditioner speciaal voor gekleurd haar zorgt er voor dat de kleur wordt vastgehouden in de kern van het haar waardoor die langer levendig blijft. Het beschermt het haar, herstelt het haar en geeft glans.

Aveda haarkleuring advies op maat

Wij geven je graag advies over welke shampoo en conditioner het meeste gezond is voor je haar en hoofdhuid. En voor het beste resultaat leggen we tijdens je afspraak handig uit hoe je de shampoo en conditioner het beste kunt gebruiken.

Het past bij Estinée om te werken met duurzame producten, het beschermt en is goed voor het stylen van gekleurd haar!

ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com
Maak een afspraak bij Estinée aan de Jansstraat 47 in Haarlem, gelegen in het centrum tussen de Grote Markt en het Centraal Station. bekijk de openingstijden.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands - no margins
Estinée is de bestemming voor jouw persoonlijke esthetische wensen.
In dit eigenzinnige wereldje komen kunst, design en verschillende stijlen
samen en versmelten op unieke wijze met het kappersvak.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
× Hoi hoi! Kun je alles vinden?