Select Page
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
Aveda bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Aveda

De producten van Aveda die wij in onze salon gebruiken passen precies bij de verschillende stijlen in het eigenzinnige wereldje van kapper Estinée. Je wil toch ook dat de Aveda kapper producten voor je haar gebruikt die exact passen bij jouw haartype? Bij Estinée vind je het exclusief Aveda assortiment; voor ieder haartype een andere lijn.

Aveda bij Estinée

Estinée heeft een samenwerkingsverband met Aveda. In onze salon vind je daarom exclusief haarproducten van Aveda, zoals shampoo, conditioner, natuurlijke Aveda hair styling producten, haarmaskers, etc.

Aveda en Estinée, kunst als inspiratie

Voor je persoonlijke wensen voor de verzorging van je haar met het product van Aveda ben je bij Estinée aan het juiste adres. `Estinée is de bestemming voor jouw persoonlijke esthetische wensen`. Aveda past heel goed bij het gevoel van schoonheid, het esthetische, dat we in Estinée willen overbrengen. De kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten zijn de essentie van Aveda haarproducten. Bij Estinée is kunst, design en verschillende stijlen precies datgene dat we laten samen komen en op unieke wijze versmelten met het kappersvak.

Aveda bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Aveda duurzame haarproducten

Je kunt bij Estinée terecht voor een fijnzinnige nieuwe coupe en duurzame Aveda haarproducten. De hoogwaardige hair care shampoos en conditioners, op basis van planten, vormen een perfecte basis voor jouw persoonlijke wensen en stijl. Het is exact die hoogwaardige kwaliteit in de haarproducten van Aveda die zo perfect aansluit bij de professionaliteit die wij met knippen willen bereiken. De kniptechniek die wij gebruiken komt voort uit de visie en opleiding vanuit Vidal Sasson. [lees meer] Een haarverzorgingsproduct dat goed past bij de mooie en originele natuurlijke look die wij met onze kniptechniek willen bereiken is Aveda.

Aveda bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Estinée is Aveda exclusief salon in haarproducten

In onze exclusief Aveda salon verkopen wij een groot assortiment haarproducten. Wij hebben jarenlange ervaring in het werken met het product Aveda. De haarstylist – kapper weet precies welke shampoo geschikt is voor jouw haar. Voor een persoonlijk advies in haarstyling, shampoo en conditioners kom je toch ook naar Estinée; tijdens het knippen en bijvoorbeeld een behandeling met haarkleuring werkt een productadvies op maat het beste, voor man en vrouw.

Aveda bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Aveda shampoo, welke is geschikt voor mij

Aveda shampoo is samengesteld uit pure natuurlijke bestanddelen. Elk product bevat plantenaroma´s die het gebruik van de shampoo en conditioner zo aangenaam maakt. Voor elke haartype en de structuur van je haar is er een geschikte shampoo. En heb je een haarprobleem, dan zijn er producten die met vitaliserende werkzame stoffen ervoor zorgen dat je haar en hoofdhuid in gezonde conditie komt en blijft. Als je op zoek bent naar een ecologische verantwoorde shampoo – van normale tot droge hoofdhuidtypes – van gekleurd, futloos haar tot een bos krullend haar, van steil tot golvend, voor ieder haartype verkopen we bij de Estinée kapper een geschikte shampoo.

Estinée is gespecialiseerd in haarproducten

Alle Aveda haar producten zijn professioneel ontwikkeld, klinisch getest en vervaardigd met het meeste respect voor de aarde. Onze kapper werkt er zo graag mee omdat het de conditie van je haar verbeterd en het effect voor je nieuwe coupe helemaal in de lijn is met de natuurlijke kniptechniek. Erwin; ´ik probeer aan elk detail te denken, kapsel en het juiste Aveda stylingsproduct, het moet perfect bij elkaar passen. Als kapper werk ik al meer dan 20 jaar met het haarverzorgingsmerk Aveda’.

Erwin bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com
Maak een afspraak bij Estinée aan de Jansstraat 47 in Haarlem, gelegen in het centrum tussen de Grote Markt en het Centraal Station. bekijk de openingstijden.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands - no margins
Estinée is de bestemming voor jouw persoonlijke esthetische wensen.
In dit eigenzinnige wereldje komen kunst, design en verschillende stijlen
samen en versmelten op unieke wijze met het kappersvak.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoi hoi! Kun je alles vinden?