Select Page
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
Balalagé bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Aveda Balayagé

Een balayagé behandeling geeft een natuurlijk effect aan je haarkleur. Deze dienst balayagé behandeling kun je bij Estinée gewoon boeken via onze knop ‘boek hier je afspraak’. Wil je ook een balayagé behandeling ? Kom voor je balayagé behandeling langs in ons eigenzinnige wereldje van Estinée

Wat is dat balayagé?

Balayagé is een techniek die we gebruiken voor een Aveda haarkleuring. Van oorsprong is het een Franse verf techniek die al decennia wordt toegepast. Bij een balayagé behandeling gebruiken we voor deze Aveda haarverf een specifieke techniek. En om het maximale natuurlijke effect te bereiken brengen we de Aveda verf, ingepakt in folies, aan op je haar. Door gebruik te maken van deze techniek ontstaat er een natuurlijke en gemengde zachte kleur op je eigen haarkleur.

Wat is het effect van een balayagébehandeling?

Het effect is dat het kleuren kan versterken of juist de kleurwervelingen subtiel in elkaar kan laten overgaan. Bij Estinée kijken we uiteraard eerst welke kleurtinten bij je persoonlijke uitstraling en gezicht passen. Bij balayagé is er veel mix in haarkleur mogelijk, balayagé is als een eclectische kunst. In de inspirerende omgeving van Estinée vinden we altijd nieuwe ideeën en creativiteit voor het beste natuurlijke effect voor je haarkleur.

Balalagé bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Hoe werkt een balayagé techniek?

Bij balayage wordt er verf op het haar aangebracht om een zo natuurlijk mogelijk effect te bereiken. Door een goede mix van de verf en een haarkleur die bij je past krijg je een zachte overgang naar je eigen haarkleur. Door de techniek van het opbrengen van de haarverf, het zogenaamde vegen, zie je in je haar een subtiele overloop tussen de aanzet en de punten. Bij Estinée brengen we bij balayagé de haarverf meestal ingepakt in folies op het haar aan. Met deze techniek kunnen we meer intuïtief werken dan bij de traditionele haarkleuringen.

Is Balayagé geschikt voor jouw haartype?

Je wil graag een balayagé, maar is een balayagébehandeling ook geschikt voor jouw haartype?. De look die je wil is al een tijdje een grote wens van je, want ook jij wil dat je haarkleur en de highlights er natuurlijker uitzien. Maar welke techniek wordt er precies gebruikt en is het geschikt voor jou. De kleur kan goed aan het haar aangepast worden en samen kijken we welke kleur dat sun-kissed effect geeft, dat is precies wat je zo graag wil.

ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Vraag over Aveda Balayagé?

Heb je een vraag over een balayagé behandeling , bijvoorbeeld welke combinatie je moet kiezen? Of twijfel je over je keuze; ½ hoofd, ¾ hoofd of 1/1 hoofd balayagé?

Via de whatsapp knop rechtsonderin kun je gemakkelijk je vraag stellen.

Maak een afspraak bij Estinée aan de Jansstraat 47 in Haarlem, gelegen in het centrum tussen de Grote Markt en het Centraal Station. bekijk de openingstijden.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands - no margins
Estinée is de bestemming voor jouw persoonlijke esthetische wensen.
In dit eigenzinnige wereldje komen kunst, design en verschillende stijlen
samen en versmelten op unieke wijze met het kappersvak.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoi hoi! Kun je alles vinden?