Select Page
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
Aveda Botanical Repair bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Botanical Repair

Hoe hou jij je haar zo gezond en mooi mogelijk. De Aveda Botanical Repair herstelt het haar van binnenuit. Dit botanical repair haar masker verzorgt je haar en maakt je haar en gekleurd haar zacht, soepel en glanzend. De van planten afkomstige ingrediënten helpt beschadigd haar te versterken en te herstellen.
Vraag je kapper om advies hoe je beschadigde haar te herstellen en welke haarbehandeling – treatment – voor jou geschikt is.

Aveda Botanical Hair Repair, hoe gaat die behandeling?

Aveda botanical repair treatment herstelt je haar van binnenuit door middel van suikers die nieuwe verbindingen maken in het haar. Het is een drie-laags techniek op basis van pure planten en de behandeling geeft je haar een prachtige glans. Bij haar dat niet geverfd is doen wij alleen stap 1 en stap 3.

Stap 1; Equalizing Primer

Eerst egaliseren we het haar en brengen we op droog haar een soort primer aan. Hiermee bereiden we jouw haartype voor om de rest van de botanical repair behandeling goed te laten werken. De equalizing primer laten we even intrekken.

Stap 2; Hair Strenghtening Additive

Stap twee doen we alleen bij gekleurd haar. In de tweede stap wordt de strengthening additive aan de Aveda verf toegevoegd. In deze fase nemen we de tijd zodat het product goed z´n werk kan doen. Het product dringt op deze manier diep door in het haar. Hiermee wordt bereikt dat je haar wordt verstevigt en je extra sterk haar krijgt. Voor een optimale herstellende behandeling op gekleurd haar voegt de kapper de strenghtening additive toe aan het kleurrecept. Het product dringt dan samen met de verf of spoeling diep door in het haar.

Stap 3; Bond activator

We brengen bij deze stap de bondactivator in op het haar, dit is een dikke crème die we inzetten voor de spiegel, het Aveda product moet 10 minuten intrekken. Meteen een fijn ontspanmoment bij haarsalon Estinée Het product maakt hier je haar sterker en veerkrachtiger, verzacht en geeft het haar glans.

Aveda Botanical Repair bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Wat doet Botanical Repair voor je haar?

  • Verstevigt voor extra sterk haar
  • Verzorgt zachtjes voor dagelijks gebruik zonder het haar te zwaar te maken
  • Maakt haar zacht, soepel en glanzend
  • Voor alle haartypen en texturen
  • 98% op natuurlijke wijze verkregen
  • Geschikt voor gekleurd en chemisch behandeld haar
Aveda Botanical Repair bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Is Aveda botanical repair, geschikt voor gekleurd haar?

Het product is geschikt voor alle haartypes en texturen en is veilig in gebruik voor gekleurd haar. Het bestaat uit natuurlijke ingrediënten, is siliconenvrij, vegan en cruelty-free. Kom ervaren hoe we met deze behandeling ook jouw haar kunnen verzorgen. Voor haar dat met haarverf is behandeld is het een aanbeveling regelmatig een botanical repair te boeken. #boekjeafspraak Wij verkopen ook de Aveda productlijn botanical repair.

Maak een afspraak bij Estinée aan de Jansstraat 47 in Haarlem, gelegen in het centrum tussen de Grote Markt en het Centraal Station. bekijk de openingstijden.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands - no margins
Estinée is de bestemming voor jouw persoonlijke esthetische wensen.
In dit eigenzinnige wereldje komen kunst, design en verschillende stijlen
samen en versmelten op unieke wijze met het kappersvak.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoi hoi! Kun je alles vinden?