Select Page
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
Haar Verven en Kleurspoeling bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Haar verven – Aveda

Wil je je haar verven? Bij Estinée verzorgen wij dat op een professionele manier met Aveda haarverf. De haarverf van Aveda bestaat uit 97% natuurlijke ingrediënten, dit geeft je haar een prachtige natuurlijke kleur.
De Aveda full spectrum haarverf gebruiken wij omdat dit product de conditie van je haar zal verbeteren en het een mooie kleur en glans geeft.

Aveda Haar verf bepalen

Om de juiste haarverf te bepalen kijken we eerst naar je eigen kleur én naar de conditie van je haar. En we bespreken natuurlijk welke haarkleuring je het beste kunt gebruiken en het meest geschikt is. Estinée helpt je graag in je persoonlijke keuze.

Kleurspoeling bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Welk type Aveda haarverf kiezen we voor je mooiste kleur?

Bij Estinée kunnen wij de juiste haarverf bepalen om die kleur te bereiken die je graag wilt. Haarverf kiezen is niet alleen het kiezen van de juiste tube verf. Met onze jarenlange ervaring met de Aveda haarverf kunnen we voor jou persoonlijk het beste en mooiste resultaat bereiken. Het mixen van de juiste ingrediënten voor het haarverven vraagt om veel aandacht.

En het mengen van de verf is een zorgvuldige stap die je het beste kunt overlaten aan de professional. De ervaring die we bij Estinée hebben in het werken met Aveda haarverf zorgt ervoor dat je bij ons vakkundig een haarkleurbehandeling krijgt. Elke stap in het proces gebeurt bij ons zorgvuldig, bij het bepalen van de haarverf kijken we bijvoorbeeld eerst naar het type haar dat je hebt. Het effect van het opbrengen van verf op fijn haar heeft een ander effect dan de uitwerking van diezelfde combinatie verf op dik haar.

Welke haarkleur past bij jou?

Kleurspoeling bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Welke Aveda Haar verf past bij jou?

  1. Demi-permanente haarverf
  2. Permanente haarverf

Wat is Aveda (demi-) permanente haarverf?

  1. Bij Aveda demi-permanente haarverf komen er minder waterstofperoxide-moleculen en pigmenten in je haar. Bij deze haarverf is de kleur in het begin intenser. En na verloop het aantal wasbeurten zal de intensiteit van de kleur minder worden, totdat deze uiteindelijk helemaal uit je haar is verdwenen. Een prima manier om een kleur eerst eens uit te proberen.

  2. Bij de Aveda permanente haarverf zal de kleur blijven. Als het uitgroeit kunnen we de uitgroei opnieuw opzetten, bijvoorbeeld met de 4 weken kleuring.
Haar Verven en Kleurspoeling bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Meer weten van Aveda Permanente Haarverf?

Haar dat eenmaal met dit type kleuring (Aveda Permanente haarkleuring), is geverfd, zal de kleur altijd blijven behouden. Je komt er alleen vanaf door je haar te blonderen, opnieuw te kleuren of uit te laten groeien (want nieuw haar dat uit je hoofdhuid komt heeft weer gewoon je natuurlijke haarkleur).

Je zult trouwens vast wel eens hebben gezien (of gehad) dat een permanente kleur vervaagde. Dit komt niet doordat de pigmenten van de permanente kleuring uit je haar gaan, maar omdat deze pigmenten door bijvoorbeeld UV-straling gaan oxideren en vervagen.

ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Hoe werkt Aveda Permanente Haarverf?

Aveda Permanente haarkleuringen werkt als volgt;

  1. Een basische stof, meestal ammonia, zorgt ervoor dat de haarschacht opzwelt en dat de schubben open gaan staan.

  2. Vervolgens gaan de kleine pigmenten van de permanente kleuring én waterstofperoxide naar binnen.
  3. Een klein deel van de waterstof zorgt er eerst voor dat de aanwezige pigmenten (van je natuurlijke haarkleur) enigszins worden opgelicht. Je natuurlijke haarkleur wordt dan lichter.
  4. Vervolgens zorgt de waterstof dat de nieuwe pigmenten groter worden. Nu passen ze niet meer door de openstaande haarschubben en blijven ze permanent in je haar.
  5. Tot slot wordt je haar nog gewassen met een speciale shampoo. Deze shampoos bevatten ingrediënten die overtollige pigmenten uit het haar verwijderen (zoals sulfaten), het oxidatieproces tegengaan (zoals Vitamine E) en zure ingrediënten die zorgen dat je haarschubben weer sluiten (zoals citroen).

Kenmerkend voor een Aveda permanente haarkleuring is dat er altijd gebruik wordt gemaakt van een 3%, 6%, 9% of zelfs 12% developer, respectievelijk 10 Vol, 20 Vol, 30 Vol en 40 Vol.

Maak een afspraak bij Estinée aan de Jansstraat 47 in Haarlem, gelegen in het centrum tussen de Grote Markt en het Centraal Station. bekijk de openingstijden.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands - no margins

Estinée is de bestemming voor jouw persoonlijke esthetische wensen.
In dit eigenzinnige wereldje komen kunst, design en verschillende stijlen
samen en versmelten op unieke wijze met het kappersvak.

Je kunt bij Estinée terecht voor een fijnzinnige nieuwe coupe en duurzame Aveda haarproducten, maar ook voor inspirerende cadeaus.

geopend donderdag t/m zondag
[soms ook op woensdag, bekijk jaarkalender]

Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoi hoi! Kun je alles vinden?