Select Page
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
Highlights bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Highlights

Highlights in je haar voor een mooie frisse haarkleur. Highlights zetten bij de kapper doen wij door met plukjes Aveda haarverf een frisse coole look te geven aan je haar. Het effect van highlights is een prachtig resultaat met een natuurlijke uitstraling. Welke highlight wil je? Het verschil in highlights voor een heel hoofd, 1/1 een half hoofd 1/2 of drievierde ¾ kunnen we het beste tijdens het haaradvies bespreken.

Kiezen we voor grove highlights als haartrend die bij je past of zijn subtiele highligths je favoriet.

Highlights zetten, wat is het effect

Met highlights in je haar wil je een natuurlijk effect krijgen. Highlights zijn er ook voor jou, maar wat past nu het beste bij je. Welke Aveda verftechniek zorgt bij jou voor het mooiste effect. Soms wordt ook de kamtechniek gebruikt, waarbij de haarverf door het haar heen wordt gekamd. Welke haarkleur past bij je. De keuze aan Aveda kleuren is enorm. Voor het bepalen van de juiste highlights haarkleuring kijken we eerst naar je huidtype. Je wil misschien een paar tinten lichter kiezen dan je eigen haar kleur. We willen het effect bereiken dat je haar en kleur meer diepgang krijgt. En jij wil toch ook die frisse kleur, het zogenaamde sun-kissed effect.

Highlights bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Highlights, welke highlights passen bij mij

Er zijn heel wat haarkleuringen mogelijk maar welke kleurtechniek in highlights en of lowlights we toepassen hangt af van je wensen en je haartype. Je haar verlevendigen door het zetten van highlights in een mooie Aveda kleur moet passen bij de kleur van je ogen en je huidtype. Welke combinatie van kleuren hoort helemaal bij jou?

Highlights bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Highlights van Aveda

Alle highlights kleuren van Aveda zijn tot 99% natuurlijk afgeleid, wat betekent dat ze niet gevuld zijn met synthetische materialen die in een laboratorium zijn bedacht. In plaats van schadelijke synthetische ingrediënten bevatten Aveda kleuren verzorgende plantaardige ingrediënten. Plantaardige oliën helpen het haar te gaan glanzen en ongewenste schade te voorkomen.

Welke Aveda shampoo en conditioner kan ik het beste gebruiken bij highlights

In onze kapsalon gebruiken we Aveda, 100% veganistische gecertificeerde producten. Ook de shampoo en conditioner zijn professioneel ontwikkeld en worden er zoveel mogelijk op natuurlijk verkregen wijze verkregen ingrediënten gebruikt. Ben je op zoek naar een ecologische verantwoorde shampoo voor gekleurd haar. Gebruik van de juiste Aveda shampoo beschermt je geverfde haarkleuring en benadrukt de highlights.

Erwin; ‘ik werk al meer dan 20 jaar als kapper met het haarverzorgingsproduct van Aveda.’

Highlights bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com
Maak een afspraak bij Estinée aan de Jansstraat 47 in Haarlem, gelegen in het centrum tussen de Grote Markt en het Centraal Station. bekijk de openingstijden.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands - no margins
Estinée is de bestemming voor jouw persoonlijke esthetische wensen.
In dit eigenzinnige wereldje komen kunst, design en verschillende stijlen
samen en versmelten op unieke wijze met het kappersvak.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoi hoi! Kun je alles vinden?