Select Page
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Kapper in de regio

Voor een bezoek aan een fijne kapsalon in Haarlem en de regio ben je bij Estinée hartelijk welkom. Je wil natuurlijk dat je haarverzorging en styling met passie en kwaliteit gebeurt. Je zoekt daarom een creatieve kapper die voor je haar en kapsel bekend staat als de beste Aveda kapper in de regio. Kom vanuit Bloemendaal / Aerdenhout en Overveen naar kapper Estinée Haarlem; daar kun je terecht voor een fijnzinnige nieuwe coupe en duurzame Aveda haarproducten.

Highlights bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Kapsalon in de regio

Al veel klanten vanuit Amsterdam, Heemstede, Haarlem, Overveen en omstreken hebben hun vaste kapsalon gevonden in Haarlem. Erwin van Estinée is van veel klanten een vertrouwde kapper. Estinée is ontstaan uit de persoonlijke zoektocht naar inspiratie, kwaliteit en vrijheid. Je wil als klant geïnspireerd worden? Erwin; Ik geef mijn creativiteit, wilskracht, warmte en inspiratie graag door aan mijn cliënten en gasten. De regio is betrekkelijk zegt hij; Mijn klanten komen vanuit het hele land naar Haarlem gereisd.

Aveda kapper in de regio

Bij Estinée werken we professioneel met de natuurlijke producten van Aveda. Estinée is het geesteskind van Erwin van den Heuvel; opgeleid bij Vidal Sassoon Academy in Londen en altijd eigenaar geweest van high-end Aveda salons in Amsterdam. In zijn nieuwe zaak Estinée, in ´t centrum van Haarlem is hij op zoek gegaan naar inspiratie om zijn creativiteit verder te ontplooien. Hij ontmoet graag klanten en gasten om zijn creativiteit en passie aan door te geven. Veel klanten vanuit de regio, maar ook van daar buiten maken een afspraak om te ervaren hoe in Estinée de interesse in kunstobjecten, design en verschillende stijlen samenkomt in de kwaliteit van het kappersvak.

ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Hoe kies jij je nieuwe kapper in de regio?

Een kapper met ervaring? Erwin heeft meer dan 20 jaar ervaring als kapper/haarstylist en altijd gewerkt met Aveda. Wil je een haar behandeling in een zaak waarin ook prachtige sieraden en bijzondere (kunst) objecten zijn te zien? Kom inspiratie opdoen.

Aveda bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com
Maak een afspraak bij Estinée aan de Jansstraat 47 in Haarlem, gelegen in het centrum tussen de Grote Markt en het Centraal Station. bekijk de openingstijden.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands - no margins
Estinée is de bestemming voor jouw persoonlijke esthetische wensen.
In dit eigenzinnige wereldje komen kunst, design en verschillende stijlen
samen en versmelten op unieke wijze met het kappersvak.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoi hoi! Kun je alles vinden?