Select Page
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
Haar Knippen bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Knippen

Als je bij ons komt voor een knipbeurt wil je dat het haar knippen professioneel gebeurt. Mannen en vrouwen, vanzelfsprekend wil je het beste voor je haar en kapsel. Knippen van kort haar, lang haar, krullen? Je wil dat je nieuwe coupe goed blijft zitten en je het zelf goed kunt stylen. Het ´beste knippen´ bij Estinée betekent dat de kapper er voor zorgt dat je haar op een natuurlijke wijze wordt geknipt. Een halflang gelaagd kapsel knippen, een vlotte haarcoupe, of pittig kort haar. Elk kapsel en haarstijl vraagt om deskundig geknipt te worden. Maar, een haartrend moet wel bij je passen, de vorm van je gezicht is belangrijk. Knip je wel of geen pony, dit is heel persoonlijk en een pony moet wel bij je gezicht passen. Haar knippen bij Estinée – kapper- voor een deskundige knipbeurt.

Kniptechniek

Met het knippen van haar heeft Erwin van den Heuvel al meer dan 20 jaar ervaring als kapper. Zijn opleiding bij Vidal Sassoon Academy in Londen geeft hem nog dagelijks de energie om, voor man en vrouw, elk kapsel af te stemmen op je haartype en persoonlijkheid. Een voorbeeld hiervan is dat het kapsel wordt opgebouwd door het haar te knippen met dunne passé´s. Door deze kniptechniek krijgt het haar een natuurlijke valling. En met deze techniek valt je haar dus natuurlijker en blijft je kapsel/coupe beter zitten en is gemakkelijker te stylen.

Knippen bij Estinée, Vidal Sassoon

De kniptechniek die wij gebruiken komt voort uit de visie en opleiding vanuit Vidal Sasson. Deze manier van knippen zorgt voor een mooie basis in je haar. Erwin; ´In de opleiding in Londen heb ik geleerd om het haar te knippen met één kam en één schaar´. ´Er wordt bij ons geen mes of tondeuse gebruikt.´ Bij Estinée draait alles om de kniptechniek. Met één schaar worden haarstijlen gecreëerd die passen bij de vorm van je hoofd, schedel. Waar zitten je kruinen, en hoe het haar uit je schedel groeit is bepalend hoe je kapsel valt, hoe we knippen en welke kniptechniek we volgen.

Haar Knippen bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Haar knippen, waar komt onze inspiratie vandaan

Bij ons is het de omgeving die er voor zorgt dat er een goede magie ontstaat voor het knippen van haar. In onze fijne kapsalon in Haarlem is het interieur bijvoorbeeld geïnspireerd op kunststromingen. En in onze galerij zijn ook prachtige kunstwerken, bijzondere sieraden, leuke objecten en cadeaus te koop. Je ervaart die knipbeurt bij ons op een hele nieuwe manier. Haar knippen zien wij als een kunstvorm, waarin wij ons laten inspireren door kunst en architectuur. Erwin; ´ik prikkel mijn creativiteit door kunst en mooie objecten´, daarin vind ik nieuwe ideeën en energie voor de nieuwste kapseltrends´

Natuurlijk knippen, onze kniptechniek

Haar knippen op een natuurlijke manier doen wij volgens een kniptechniek die Vidal Sassoon ontwikkelde. De haarstylist gebruikt deze klassieke techniek en dat heeft het effect dat er een goede basis in je haar wordt geknipt. De kapper gebruikt één schaar. Met één schaar en de natuurlijke kniptechniek kunnen wij door onze ervaring elke strakke lijn in het haar zetten. Snijden is niet geschikt voor haar, dit kan het haar beschadigen en het gaat snel pluizen. Door alléén te knippen en niet te snijden bereiken wij een natuurlijke haarlook, het haar valt dan natuurlijk en past bij je gezichtsvorm.

Haar Knippen bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com
Maak een afspraak bij Estinée aan de Jansstraat 47 in Haarlem, gelegen in het centrum tussen de Grote Markt en het Centraal Station. bekijk de openingstijden.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands - no margins
Estinée is de bestemming voor jouw persoonlijke esthetische wensen.
In dit eigenzinnige wereldje komen kunst, design en verschillende stijlen
samen en versmelten op unieke wijze met het kappersvak.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoi hoi! Kun je alles vinden?