Select Page
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
Sieraden bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Sieraden (winkel) Haarlem

Sieraden in Haarlem die handgemaakt zijn kun je exclusief kopen bij Estinée winkel. De sieraden zijn originele ontwerpen van een Parijse kunstenaar. De kettingen, armbanden en oorbellen combineren verguld messing met fijn goud. Deze design sieraden worden in Parijs ontworpen en worden in Frankrijk handgemaakt!
Sieraden met savoir-fair!

Handgemaakte Sieraden (winkel) Haarlem

De sieraden die Estinée in Haarlem verkoopt zijn zorgvuldig geselecteerd, je vindt bij ons in de winkel allerlei uitgesproken (kunst) objecten en inspirerende cadeaus. In de winkel is de handgemaakte sieradencollectie te zien; Voor een aantrekkelijke prijs koop je unieke kettingen, armbanden en oorbellen. De lijn sieraden past precies bij Estinée, subtiel gekozen materialen, vorm en kleur brengen het interieur samen, precies het eigenzinnige wereldje van Estinée. De stijl is sterk van karakter, gedurfd en opmerkelijk.

Sieraden bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Sieraden die bij je passen

Het ontwerp van een mooi handgemaakt sieraad laat de perfecte balans zien tussen lijnen en rondingen. Toch gaat perfectie verder dan met het oog te zien is. Sieraden zijn een mooi design, maar vooral een accessoire om te dragen! Sieraden moeten bij je passen. Estinée kapper kijkt bij het knippen van je haar en kapsel naar je gezichtsvorm, je haarkleur en de teint van je huid. Bij sieraden wil je natuurlijk ook de perfecte match. Sieraden die bij je passen laten iets van je persoonlijkheid zien. Bij Estinée hebben we een collectie sieraden geselecteerd waaruit je een keuze kunt maken. Net als bij haar kijken we welk sieraad past bij je lichaam, gezichtsvorm en uiterlijk.

Sieraden bij de kapper

Wil je een knipbeurt ervaren op een hele nieuwe manier? Bij Estinée kijk je rond in een speciaal ontworpen interieur. Het is een haarsalon # link naar tekst over knippen en/of haaradvies en galerie in de Jansstraat. In de salon kun je prachtige kunst objecten, sierobjecten en sieraden kopen. De sieraden items zijn geïnspireerd op zowel de Art Nouveau – Jugendstil, als de Art Deco periode. Deze kunststijlen zie je in Estinée vaker gebruikt als inspiratie, zo is het design van het interieurontwerp en accessoires ook gebaseerd op de kunstenaarsperiode Art Deco en Art Nouveau. Deze stijlen beïnvloeden vanuit de historie al de beeldende kunst, architectuur en design; ook het ontwerp en vormen van vele sieraden is erop gebaseerd.

Sieraden bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com

Prachtig haar en een sieraad bij de kapper

Voor je nieuwe coupe kun je bij Estinée terecht. Maar ook voor inspirerende cadeaus, uitgesproken kunstobjecten en sieraden. Kom je langs? De winkel is in het centrum gelegen tussen de Grote Markt en het Centraal station. Een afspraak maken kan gemakkelijk online.

Sieraden bij ESTINÉE — Haarlem — Jansstraat 47 — www.estinee.com
Maak een afspraak bij Estinée aan de Jansstraat 47 in Haarlem, gelegen in het centrum tussen de Grote Markt en het Centraal Station. bekijk de openingstijden.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands - no margins
Estinée is de bestemming voor jouw persoonlijke esthetische wensen.
In dit eigenzinnige wereldje komen kunst, design en verschillende stijlen
samen en versmelten op unieke wijze met het kappersvak.
Estinēe — logo — www.estinee.com — Haarlem, The Netherlands
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoi hoi! Kun je alles vinden?